Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

ABD yapımı macera filmi 21 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Robert Knepper, Julianne Moore ve Elizabeth Banks'in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise; Francis Lawrence yer alıyor.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMDB Puanı: 7.5

Film Özeti

Katniss Everdeen, oyunları sonsuza dek tarihe gömdükten sonra 13. Bölge'ye çekilmiştir. Başkan Coin'in (Julianne Moore) yönetici vasıfları ve güvendiği arkadaşlarının tavsiyeleriyle Peeta Mellark'ı kurtarabilmek için büyük bir savaşa girişir. Sadece Peeta değil, bütün bir ülke ona güvenmektedir.


 

Şeflerin Savaşı
Le Chef

Fransa ve İspanya ortak yapımı olan komedi filmi 21 Kasım'da vizyonda!

Başrollerini; Jean Reno, Julien Boisselier, Michaël Youn, Salomé Stévenin ve André Penvern'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Daniel Cohen yer alıyor.


IMDB Puanı: 6.6


Film Özeti

Restorana gelen yeni müdür, moleküler gastronomide uzmanlaşmış daha genç bir şef getirmek ister ve restorana bir yıldızını kaybettirmeye çalışır.

 

Karışık Kaset

Türkiye yapımı romantik film 21 Kasım'da vizyonda olacak.

Başrollerini; Sarp Apak, Özge Özpirinçci, Bülent Emin Yarar, Sevinç Erbulak ve Burak Sarımola'nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin yer alıyor.



Film Özeti

Ulaş ve İrem’in bazen neşeli, bazen hüzünlü öyküsünde kendinizden çok şey bulacak, ilk aşkınızı, onu düşünürken dinlediğiniz şarkıları, birlikte servis beklediğiniz köşeyi, aşk acınızı paylaştığınız arkadaşlarınızı ve verdikleri tavsiyeleri sanki dünmüş gibi hatırlayacaksınız. Çünkü dillere pelesenk olmuş şu cümle aslında yadsınamaz bir gerçektir: İlk aşk unutulmaz.

 

Seni Seviyorum Adamım

Türkiye yapımı romantik film 21 Kasım'da sinemalarda!

Başrollerini; Gizem Karaca, Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Serhat Özcan ve Asuman Dabak'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Biray Dalkıran yer alıyor.

Film Özeti

Ünlü bir müzik yapımcısı iken, önce işi sonra aşkı tepetaklak olan Berk Atağan, kendine yeni bir hayat kurar. İstanbul’u terk edip Kıbrıs’ta deniz ve güneş ile buluştuğu sakin, sessiz bir yaşama başlar. 13 yıl boyunca da teknesinde ve yalnızlığı ile baş başa kaldığı evinde aradığı huzuru bulur. Hayatı 2001 yılındaki krizden sonra şimdi de başka bir kriz ile değişecektir. Deli dolu, her anı bir macera gibi yaşayan Ezel tekneden eve, evden Kıbrıs sokaklarına, en son da İstanbul’a uzanan bir meceraya sürükleyecektir Berk’i.


 

Ümmü Sıbyan Zifir

Türkiye yapımı korku filmi 21 Kasım'da sinemalarda!

Başrollerini; Melisa Akman, Berkan Bulut, Rabia Kaya, Mustafa Kırantepe ve Gizem Ayaz'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Efe Hızır yer alıyor.



Film Özeti

Lise son sınıfta okuyan bir grup arkadaş, mezun olmadan önce son bir çılgınlık yapmaya karar verirler. Gece okula gizlice girip öğretmenler odasına girip parti yapacaklardır. Okula kimseye görünmeden girmeyi başarırlar. Parti başlar; çok eğlenmektedirler, ta ki içlerinden biri yıllar önce okullarında intihar eden Kevser isimli öğrencinin ruhunu çağırmayı teklif edene kadar. Başta hiçbirinin ciddiye almadığı bu ruh çağırma seansı Kevser’in ruhunun gerçekten de gelişiyle kontrolden çıkar. Kana susamış Kevser, geçmişte yaşadıklarının intikamını almak için dönmüştür.


 

Kumun Tadı

Türkiye yapımı dram filmi 21 Kasımda vizyonda!

Başrollerini; Ahmet Rıfat Şungar, Timuçin Esen, Mustafa Uzunyılmaz, Mira Furlan ve Sanem Öge'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Melisa Önel yer alıyor.



Film Özeti

Karadeniz’de bir sahil kasabasında insan kaçakçılığı yapan Hamit’in, botanik bilimcisi yabancı bir kadınla ilişkisi ve kasabada birkaç gün mahsur kalan kaçak göçmenlerle hayatlarının kesişmesinin hikâyesi.


 

Asfalt Çiçekleri

Türkiye yapımı dram filmi 21 Kasım'da sinemalarda olacak.

Başrollerini; Adnan Erdoğan, Semir Aslanyürek, Sema Şahingöz ve Sinem İslamoğlu'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Kamil Koç yer alıyor.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Film Özeti

Hasan, eşyanın sınırları ile kendi sınırları arasında varoluşsal ilişki kuran genç bir ressamdır. Haifa ise Fransa’da göçmen olarak yaşayan ve kendi köklerini aramak için doğuya etnik müzik yolculuğuna çıkan “Asfalt Çiçekleri” adlı sokak müzisyenlerinin solistidir.

Hasan ve kız arkadaşı bir gece müzik yapan Haifa ve arkadaşlarıyla bir üst geçitte karşılaşır. Bu karşılaşma Hasan’ın hayatında önemli bir dönüm noktası olur. Kendi varoluş sancılarını anladığını düşündüğü Haifa’yı Türkiye sınırları içinde takibe başlar.
Hasan’ın dijital fotoğraf sanatçısı kız arkadaşı Elif de bu yolculuğa cep telefonu takip uygulaması ile katılır.