Labirent: Ölümcül Kaçış
The Maze Runner

ABD yapımı aksiyon filmi 19 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Patricia Clarkson, Will Poulter ve Thomas Brodie-sangster'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Wes Ball yer alıyor.



 

Film Özeti

Thomas adlı bir genç, beraberinde 60 çocukla birlikte bir labirente hapsolur. Uyandığında kendisini labirentte bulan Thomas ismi haricinde hiçbirşey hatırlamamaktadır. Thomas, Glade adını verdikleri bir tür kapalı kasabamsı alanda olduklarını öğreniyor. Burada yetişkinler yok. Sadece onlu yaşlarında erkek çocuklar var. Ve hepsinin de ayrı bir görevi. Bir şekilde hayata tutunmaya, bir şeyler yapmaya çalışırken, diğer yandan da bulundukları yerden çıkmaya çalışmaktadırlar.

 

Eğer Yaşarsam
If I Stay

ABD yapımı dram filmi 19 Eylül'de vizyonda!

Başrollerini; Chloë Grace Moretz , Lauren Lee Smith , Mireille Enos , Liana Liberato , Joshua Leonard'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda R.j. Cutler yer alıyor.



 

Film Özeti

Mia Hall hayatında karşı karşıya kalacağı en zor kararın Juillard’da müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı Adam’la beraber olmak için farklı bir yol izlemek arasında olacağını sanıyordur. Fakat tasasız bir aile gezintisi olması gereken araba yolculuğu bir anda her şeyi değiştirir; şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır; ve bu karar yalnızca geleceğini değil, kaderini de belirleyecektir.


 

Monako Prensesi Grace
Grace of Monaco

ABD, Fransa, Belçika ve İtalya ortak yapımı olan dram filmi 19 Eylül'de vizyonda!

Başrollerini; Nicole Kidman, Tim Roth, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Frank Langella'nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Olivier Dahan yer alıyor.



 

Film Özeti

Hollywood'daki tüm şöhretini ve kariyerini bir kenara bırakarak Monaco Prensi Rainier ile evlenen Grace Kelly'nin Prenses Grace olarak sürdürdüğü yaşamının öyküsünü anlatıyor.

 

Yeryüzünde 20.000 Gün
20,000 Days on Earth

İngiltere yapımı biyografi filmi 19 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrolü Nick Cave'in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Iain Forsyth ve Jane Pollard yer alıyor.



 

Film Özeti

20.000 gün yaşayan biri kaç yaşındadır? Görsel sanatçılar Iain Forsyth ve Jane Pollard, çektikleri bu ilk uzun metrajlı filmde kurmacayla gerçekliği birleştirerek uluslararası kültür ikonu, müzisyen ve senarist, bu dünyaya gelmiş en ilginç sanatçılardan Nick Cave’in 24 saatini anlatıyorlar. Nick Cave’in hem konu hem de başrol olduğu film, sanatsal yaratım sürecine mahrem bir bakış atarken aynı zamanda bu dünyada yaşadığımız süreyi iyi kullanıp kullanmadığımızı sorgulamamızı da istiyor.


 

Çilek

Türkiye yapımı polisiye film 19 Eylül'de sinemalarda!

Başrollerini; İlker Aksum , Halil Sezai Paracıkoğlu , Azra Akın , Bülent Şakrak , Selen Öztürk'ün paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Emrah Sönmez yer alıyor.



 

Film Özeti

Kasabanın en güzel kızı Çilek ve ona çocukluktan beri platonik aşk besleyen Kaan...Çilek’in en büyük hayali İstanbul’da gidip ünlü bir şarkıcı olmak. Kaan'ınsa yıllardır hayalet gibi izlediği Çilek’e aşkını ilan etmek. İkisinin yolu bir gece Çilek’in şarkı söylediği sevgilisi Hayri’ye ait olan barda kesişir. Kaan Çilek’e hayallerini gerçekleştirmeyi vaad eder, Çilek’se bu teklife karşılık aşkını.Bu baştan çıkarıcı anlaşmaya ikisi de kayıtsız kalamaz. Hayri’nin kasabada olmadığı bir zamanı fırsat bilerek, arkalarına bile bakmadan hayallerinin peşinde İstanbul’a doğru yola koyulurlar ama Hayri ve adamlarıyla birlikte emniyet güçlerini de peşlerine taktıkları sıradışı bir maceraya sürüklenirler.

 

Kanunsuzlar

Türkiye yapımı komedi filmi 19 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Bülent Çolak , Orhan Eşkin , Levent İnanır , Erdinç Kurt , Kerem Corogil'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin yer alıyor.



 

Film Özeti

İso ve Cengo macerasever iki arkadaştır. Bir gün 1965 model kırmızı renkli Mustang araba ile yolculuğa çıkarlar. Fakat şeytanın işi yoktur ve yolcuklarında başlarına bela olacak çoraplar örer! Dahası önce Cengo'yu sonra da İso'yu yoldan çıkarır.

 

Tersine

Türkiye yapımı dram filmi 19 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Turan Özdemir , Cumhur Sarı , Şenol Ipek , Senem Hakkı , Nilgün Barutçu'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Faik Ahmet Akıncı yer alıyor.



 

Film Özeti

Ya tacize uğrayan, tecavüze uğrayan, dayak yiyen erkekler olsaydı? "Tersine" filmi, toplumdaki cinsiyet ayrımcılığı konusuna fazlasıyla empatik bir bakış açısıyla yaklaşıyor.


 

Böcek

Türkiye yapımı komedi filmi 19 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Uğur Bilgin , Leyla Yüngül , Barış Yılmaz Gündüz , Engin Karabacak , Bora Tekay'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Bora Tekay yer alıyor.



 

Film Özeti

Uğur ve Barış çocukluk arkadaşıdır. Barış’ın motor imalatçısı dayısı Engin’in onlara açtığı DVD dükkanını işletmektedirler. Uğur, Barış’ın kuzeni, Engin’in de kızkardeşi olan Leyla’ya aşıktır. Leyla da Uğur’a karşı boş değildir; zaman zaman abisinin haberi olmadan Uğur’la gizli gizli buluşurlar. Leyla’nın en büyük isteği abisinin boyunduruğundan kurtulmak ve Uğur’la yeni bir hayat kurmaktır. Fakat Uğur bu yolda Leyla’ya pek de yardımcı olamamaktadır. Hangi yüzle Engin’in karşısına çıkıp Leyla’yı isteyecektir? Daha kendi hayatını yoluna koyamamıştır. Çözüm Barış’tan gelir. Uğur ve Leyla’nın başrollerde oynadığı bir film çekeceklerdir.
Ancak bu işin sandıkları kadar kolay olmadığını çektiklerini izlediklerinde anlarlar. Yardım ararken karşılarına bir yönetmen çıkar. Bora yaşadıklarından dolayı sektöre küsmüş kendini resim yapmaya vermiştir. Barış ve Uğur’da gördüğü cevherle gaza gelen Bora, bekleyen bir projelerini hayata geçirmek üzere eski ortağı Haluk’u arar. Haluk geçirdiği trafik kazasının travmasıyla artık yazamayan bir senaristtir. En büyük derdi evsahibine borcu ve iki çocuğunun okul taksididir. Para kaynağı Engin’i duyan Haluk ekibe dahil olur. Engin ikna edilir fakat Uğur aldığı haberle yıkılır. Engin, Leyla’yı başkasıyla evlendirmeye karar vermiştir. Velhasıl, daralan zaman ve zorlu koşullar içinde Barış ve Uğur’a bir film yaparak Engin’i ikna edip Leyla ile Uğur’un mutlu sonlarını hazırlamak Bora ve Haluk’a düşer…