Bağcılar'da, bir banka şubesine gelen silahlı 2 kişi güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek 200 bin lirayı soydu. Müşterilerin de içeride bulunduğu bir anda gerçekleşen soygunda büyük panik yaşandı.

İSTOÇ’ta bulunan bir banka şubesine saat 16.30 sıralarında gelen maskeli ve pompalı tüfek taşıyan 2 kişi, önce güvenlik görevlisini ardından da çalışanları etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahı ile birlikte yaklaşık 200 bin lirayı alan soyguncular geldikleri araçla hızla olay yerinen kaçtı.

Soygun sırasında bankada işlem yapmak için bekleyen Ömer Demirtaş, yaşananları şöyle anlattı: “Bankaya para yatırmaya geldim. Güvenliğin yanına gitmiştim o sırada baktım ikimize birden silah doğrulttu. Üzerine atlamaya çalıştım ama 2 kişi oldukları için dışarı kaçtım. İstoç’un güvenliğini çağırdım ama onlar gelene kadar soyguncular kaçmış.”

Soygunun ardından banka şubesine gelen olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polisin soyguncuları yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.