Kartal’da bir eğlence merkezinde başlayan tartışma sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, başından vurulan Şehmuz Altunbaş (26) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Kordonboyu Mahallesi Işıldar sokakta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, eğlence merkezinde Şehmuz Altunbaş ve beraberindekiler ile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Sokağa taşan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, Şehmuz Altunbaş başına isabet eden iki kurşunla hayatını kaybetti. Yaralanan 2 şahıs ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis, olay yerinde geniş çaplı delil araştırması yaptı. Yapılan ilk incelemede olay yerinde 8 adet boş kovan bulundu. Polis ekipleri, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Polis, eğlence merkezinde de araştırma yaptı. Bazı görgü tanıkları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



Polis ekipleri, cinayetin ardından kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Şehmuz Altunbaş’ın cesedi ise gerekli incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. (Cihan)