Kastamonu'ya kaçtı. İki gün sonra P. Ş., Atilla Öksüz ile kendi isteğiyle kaçtığını ancak ailesine geri dönmek istediğini söyledi. Atilla Öksüz'den şikayetçi olmayan P. Ş. ailesinin evine geri döndü. Öksüz ve P.Ş.'nin ailesi arasında bu yüzden husumet oluştu. Geçtiğimiz Perşembe günü P.Ş.'in babası Y. Ş., yeni damat adayı ve akrabaları, Atilla Öksüz'ün çalıştığı iş yerine geldi. Bu sırada Atilla Öksüz'ün yakınları ile Y. Ş. arasında kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Baba Y.Ş. ve beraberindekiler montlarının altına sakladıkları sopaları çıkarınca ortalık karıştı.

KAVGA ANI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Baba Y. Ş. otomobiliyle Atilla Öksüz'ün çalıştığı turizm şirketinin önüne geliyor. Y. Ş. ile birlikte araçtan iki kişi inerek Öksüz ve yakınlarının yanına gelerek önce tokalaşıyor. Daha sonra Y.Ş. Öksüz'ü yanına çağırıyor. Öksüz'ün yakınlarının araya girmesinin ardından Y.Ş.'nin yanında bulunan kişiler sopaları bellerinden çıkartarak saldırıyor. Atilla Öksüz'ün yakınları sığınmak için kendilerini işyerine atıyor. Bu sırada dışarıda kalan damat adayının da aralarında bulunduğu 4 kişi kavgayı durdurmak isteyen Öksüz'e vurmaya başlıyor. Öksüz daha sonra ellerinden kaçarak dayak yiyen akrabalarının olduğu işyerine giriyor.

KARISINA SALDIRANA SALDIRDI

Olayın üzerinden yaklaşık 10 dakika sonra kavga yerine gelen Atilla Öksüz'ün kuzeni Meryem Durmuş'u damat adayının yakınlarıyla tartışıyor. Bunu gören Uğur Durmuş ise eşini tartışma sırasında iten kişiye yanında getirdiği sopa ile saldırıyor. Daha sonra ise diğer aileden 3 kişi, Uğur Durmuş'u yere yatırarak dövüyor. Saldırganları kafasına sopalarla vurdukları Uğur Durmuş'u bir süre sonra bırakarak ayağa kalmasını sağladıkları görülüyor.

GENÇ KADININ KAFASINI ARABAYA VURDULAR

Eşine saldırıldığını gören Meryem Durmuş ise bu kişilere belinden çıkardığı cop ile vuruyor. Karşısındaki erkekler ise Meryem Durmuş'a önce sopa ile vuruyor. Meryem Daha sonra ise park halindeki araca çarpılıp yere atılıyor.

Kavga dakikalarca sürüyor. Öksüz ve yakınlarına sopa ile saldıran grup daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor

KIZI KAÇIRDIĞIM İÇİN DAYAK YEDİM

Kendisini dövenlerden şikayetçi olduğunu söyleyen Atilla Öksüz, “Babası başka biriyle evlendirmek istedi. Biz severek kaçtık. Daha sonra ailesinin yanına dönmek istedi. Bende babasına teslim ettim. Kız benden şikayetçi olmadı. Anlaştık ayrılık. Birkaç gün sonra babası, yeni damat adayı ve akrabaları iş yerimizi bastı. Bizi sopalarla dövdü. Canımızı zor kurtardık" dedi.

AYIRMAYA GİTTİM KAFAMA 12 DİŞİK ATILDI

Yaralanan Meryem Durmuş ise, “Yeğenlerim dövüldüğünü duydum. Polisi aradım ve bende onları kurtarmak için gittim. Beni de aralarına alarak feci şekilde dövdüler. Başıma sopayla vurdular. Başıma 12 dikiş atıldı. Davacı olduk. Beni dövenlerin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.