Gencin bir yakını, "İnternet sitesinde yer bildirimi yapmış, 'Şuradayım' diye. Bunu tanıyan bilen bir kişi ki bir anda oluyor" diye konuştu.

Sarıyer'de dün akşam, park halindeki aracına bindikten sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vurularak öldüren gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Yakınları cenaze çıktığı sırada fenalık geçirdi.

Dün akşam amcası Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi'ndeki bir restoranda yemek yedikten sonra otomobiline binen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirildikten sonra tabancayla vurularak öldürülmüştü. Özmen'in yakınları cenazelerin almak için saat 12.00 sırlarında İstanbul Adli Tıp Kurumu'na geldi.

ACILI ANNE:OĞLUMUN KATİLİ BULUNSUN

Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen acılı anne Gülnaz Akkuş, oğlunun katilinin bulunması için gerekenin yapılmasının isteyerek, "İlk evliliğimden olan çocuğumdu. Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma seslenmek istiyorum. Çocuğumun katili kimse bulunsun. Gencecik 30 yaşında çocuğum kara toprakta" dedi.

TEHDİT EDİLİYORMUŞ

Özmen'in yakını Sadi Kılınç ise, “Kardeşi Murat, abisinin tehdit edildiğine dair kendisine bazı şeyler söyledi. Ne amaçla tehdit edildiğini paylaşmamış. İnternet sitesinde yer bildirimi yapmış, 'Şuradayım' diye. Bunu tanıyan bilen bir kişi ki bir anda oluyor. Programlanmış gibi geliyor" diye konuştu.

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Yapılan otopsinin ardından Özmen'in cenazesi ailesine teslim edildi. Cenazenin çıktığı sırada Özmen'in bazı yakınlarının fenalaştığı görüldü. Cenaze, Ordu'nun Kabadüz İlçesi'nde defnedileceği öğrenildi. (DHA)