İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ümraniye'de 6 Kasım'da taksi şoförü M.U'dan (21) bıçak zoruyla 140 lira para alınması ve aracının gasbedilmesi, 8 Kasım akşamı S.K'dan (33) bıçak zoruyla 250 lira para alınması ve otomobilinin gasbedilmesi konusuyla ilgili çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin kimliğini tespit eden ve yakalanması için çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin dün de Güngören'de 53 yaşındaki taksi şoförü S.A'nın aracını ve Başakşehir'de H.D'nin (49) kullandığı taksiyi gasbettiğini belirledi.

Bugün Esenler'de de aynı kişinin taksi şoförü U.D'den (48) bıçak zoruyla 310 lira para aldığı ve aracını gasbettiği bilgisine ulaşan ekipler, taksi plakasını İstanbul genelindeki tüm ekiplere bildirdi.

MOBESE görüntülerinde taksinin Sancaktepe'de seyir halinde olduğunun belirlenmesi üzerine harekete geçen ekipler, Kışla Caddesi'nde aracı durdurarak H.A'yı (28) gözaltına aldı. Emniyete getirilerek sorgulanan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.