Tasarımlarıyla 2014 kışına damgasını vurmaya hazırlanan Gizia’nın yeni koleksiyonu, iş, sanat ve cemiyet hayatının katıldığı bir davetle önceki gün Nişantaşı'ndaki mağazasında tanıtıldı. Stil danışmanı Mert Aslan etkinlikte bir yandan, Gizia koleksiyonunu değerlendirdi, diğer yandan da Kış modasına damgasını vuracak akımlar hakkında tüyolar verdi.



Gizia’nın 2014/2015 Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nun tanıtıldığı davette Mert Aslan, modeller üzerinde styling çalışması yaparak koleksiyonu mini bir defileyle tanıttı. Defileyi tüm dikkatleriyle takip eden davetliler, fotoğraf çekmekten de geri kalmazlarken, notlar almayı da ihmal etmediler. Özellikle moda dünyasını yakından takip eden ünlü isimlerin katıldığı davette aralarında, Ahu Yağtu, Sitare Akdilek, Pınar Tezcan, Ayşe Kucuroğlu ve Sibel Karakaşlı'nın yanı sıra spor dünyasından da Fenerbahçeli futbolcuların eşleri, Selda Topal ve Zeynep Demirel'le beraber,  Borussia Dortmund'ta forma giyen Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin de bulunuyordu.



Davet sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahu Yağtu, konu Cem Yılmaz'la ilgili soruya gelince, ''Arkadaşlar ben Cem Bey hakkındaki soruları yanıtlamaktan sıkıldım. Lütfen sormayın sizler de artık'' diyerek sitem de bulundu.