İki yıl önce güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile olaylı bir şekilde boşanan Türk sinemasının usta aktörü rahmetli Kemal Sunal’ın oyuncu oğlu Ali Sunal, boşandıktan sonra ilk kez sevgilisiyle objektiflere takıldı. Yılbaşı tatili için annesi Gül Kunal, “Arkadaşım” dediği ve ismini söylemek istemediği esmer bayanla havaalanında yurtdışına giderken objektiflere takılan Ali Sunal, bir hayli rahatsız oldu. Sunal, fotoğraflarının çekildiği sırada sevgilisiyle birlikte arkasını dönüp yüzünü gizlemeye çalışması dikkat çekti.

BAYAN ARKADAŞIM OLUR

Gazetecilere yakalanmamak için Ali Sunal, ilk önce ismini söylemek istemediği sevgilisinin check-in işlemini yapmasını istedi. Sevgilisi işlemini yaptıktan sonra pasaport kontrolünden geçiş yaparken, hemen ardından Ali Sunal da annesi Gül Sunal ile işlemini yaptıktan sonra uçağa bineceği bölümde kısa bir ayrı kaldığı sevgilisiyle yeniden buluştu.



Esmer ve güzel sevgilisi hakkında konuşmak istemeyen Sunal ”Bu zamana kadar hiçbir zaman bu konular hakkında konuşmamışımdır. Yanımdaki bayan arkadaşım olur fazla da bir şey söylemem" dedi.