Olur Olur Bal Gibi Olur, Bağrı Yanık Dostlara Merhaba, Sabah Ola Hayrola, Sigaramın Dumanı gibi unutulmaz şarkılara imza atan efsane sanatçı Asu Maralman, Okan Bayülgen'in sunduğu 'Dada' programında 'Olur Olur' sinema filminde Alper Kul ile başrolü paylaşan Ayça Varlıer ile birlikte düet yaptı. Sinema filminde, rahmetli Ciguli'den Keremcem'e, Ümit Besen'den, Kuşum Aydın ve Ali Ağaoğlu dahil magazin ve sanat dünyasından birçok ünlü isime yer verilmiş, efsane sanatçı unutulmuştu. Bu duruma hayli içerleyen Asu Maralman "Bu şarkı benim kimlik kartım. Kimlik kartımı kaybettim. Şarkının bestecisi Selmi Andak ve söz yazarı Bülent Pozam filmin sonunda nasıl teşekkür edilerek ismine yer verildiyse benim de ismime yer verilebilirdi. 35 yıl seslendirdiğim şarkının adıyla yapılan filmde unutulduğum için galada filmi gözü yaşlı izledim" demişti.

AYÇA VARLIER GÜZEL OKUMUŞ

Okan Bayülgen'in 'Dada' programı tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yaparken, Asu Maralman ve filmde şarkıyı seslendiren oyuncu Ayça Varlıer birlikte başarılı bir düete imza atarak aradaki buzları eritti. Maralman, "Ayça Varlıer şarkıyı çok güzel okumuş. Okumasına tabi ki karşı değilim, sadece bu filmde hatırlanmak isterdim. Senaryo da son derece müsaitmiş birçok sanatçıya yer verilmiş." dedi.



Program bitiminde Alper Kul'un Asu Maralman'ın elini öperek yaşanan duruma çok üzüldüğünü belirterek sanatçının gönlünü aldığı öğrenildi. Asu Maralman gecede ayrıca "Sigaramın Dumanı" ve "Sabah Ola Hayrola" adlı beğenilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi...