Ata Demirer’la evliliği tek celsede sona eren Özge Borak, ayrılığın ardından sessizliğe büründü. Sürpriz boşanma hakkında konuşan Ata Demirer ise “Dostluğumuz devam ediyor. Önümüzdeki sene birlikte film çekeceğiz” açıklamasını yaptı. Önceki gün görülen boşanma davasıyla 2.5 yıllık evliliklerini noktalayan Özge Borak ile Ata Demirer’in sürpriz ayrılığı, magazin dünyasına bomba gibi düştü. Özge Borak, boşandıkları günün akşamında Beşiktaş Kültür Merkezi binasından çıkarken görüntülendi. “Güldür Güldür” adlı programın çekimlerine katılan ve sahne sonrası uzun süre rol arkadaşı Doğa Rutkay’la dertleşen Borak, çıkışta soruları yanıtsız bıraktı.



ATA DEMİRER CİHANGİR’DE

Ata Demirer ise  Borak’la birlikte yaşadığı evinin bulunduğu Cihangir’de görüntülendi. İhanet iddialarıyla ilgili soruları yanıtlayan ünlü komedyen, ayrılığın üçüncü bir şahısla ilgisi olmadığını söyledi. “Üçüncü şahıslarla ilgisi olmayan bir durum. Olsa zaten sizden kaçmaz. Ailelerimiz de görüştü, bu (ayrılık) birlikte alınan bir karar” diyen Demirer, Borak’la arkadaşlığının sürdüğünü ve aynı projelerde yer almaya devam edeceklerini belirtti: “Önümüzdeki sene birlikte yapacağımız bir film var.

Biz iyi arkadaşız. Birlikte birçok şey yapabiliriz. Dostluk devam ediyor.” Ata Demirer, bir süre önce Özge Borak’ın Twitter adresinden atılan “Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık” tweet’i için şunları söyledi: “Özge’nin hesabı bir günlüğüne hack’lenmişti. Mahkemeye gidip şikayetçi olduk. Takip ediyoruz davayı. Kim yaptıysa Allah'ınızdan bulsun.”