Boz, çıkışta kullandığı servet değerindeki lüks Bentley marka aracının altını kaldırıma sürtse de yoluna devam etti. Sabah kahvaltısı için geldikleri mekanda yaklaşık iki saat oturan iki şarkıcının, ortak müzik projeleri üzerine sohbet ettikleri öğrenildi. Birlikte dışarı çıkan ikiliden Boz, kameraların sıkı markajı altında soru yağmuruna tutuldu.



BENİM NİYE HABERİM YOK?

Şarkıcı son dönemde her gitti mekanda görüntülendiği yeni stil danışmanı Senem Senlisay’la aşk yaşadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtip “Kendisini yıllardır tanırım ve çalışırım. Aramızda hiç öyle bir aşk durumu yok” diye konuştu.  Boz ayrıca birlikte yer aldıkları Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki partneri Özgü Namal’ın programdan ayrıldığı şeklinde çıkan iddialarla ilgili sorulara ise “Benim niye haberim yok? Nereden çıktı?” diye cevap verdi.



Ardından valelerin getirdiği otomobilinin direksiyonuna oturan şarkıcı, kaldırımdan indiği sırada küçük bir kaza atlattı. Boz’un  yere yakın olan servet değerindeki Maserati otomobilinin altı asfalta sürtse de gaza basıp, yoluna devam etti.