Podyum ve magazin dünyasının aynı isimler etrafında dönmesinden rahatsız olan koreograf Banu Noyan, iletişimci Özgür Aras ve modacı Hakan Akkaya'nın yeni yüzler ve yetenekler keşfetmek için kolları sıvadı. Model of Celebrity adıyla Türkiye'nin dört bir yanında yarışmalar düzenleyen Noyan, Aras ve Akkaya, önceki gün Beylikdüzü Migros AVM'deydi. Ünlü olmak isteyen yüzlerce genç elemeleri geçmek için kıyasıya yarıştı.



Jürinin karşısına ilk çıkan kişi ise Hakan Akkaya'yı oldukça şaşırttı. Ünlü manken Didem Soydan'a ikizi kadar benzeyen genç kız, izleyenleri de şoke etti. Ünlü bir model olmak istediğini söyleyen yarışmacı, elemeleri geçmeyi başardı.

Elemelere katılan bir başka erkek yarışmacının ise uzun saçları jüri tarafından beğenilmedi. Elenen yarışmacı, hemen gidip saçlarını kestirdi ve elemelere tekrar katılarak olumlu puan almayı başardı.



BURAK ÖZCİVİT GİBİ OLMAK İSTİYORUM

Model of Celebrity'nin en ilgi çeken finalisti ise ünlü oyuncu Burak Özçivit'in reklam filmindeki dublörü Doğukan Güler'di. Özçivit gibi ünlü ve başarılı bir oyuncu olmak için yarışmaya katıldığını söyleyen Güler, jüri üyelerinden tam not aldı. Mahsun Kırmızıgül'le tıpa tıp benzeyen yarışmacı ise izleyenleri hayran bıraktı. Elemelere katılanlar arasında heyecanlananlar da oldu. Bir erkek yarışmacı jürinin karşısında bayılmak üzereyken, jüri üyeleri yarışmacıya su içirerek sakinleştirdi. Model of Celebrity'nin Beylikdüzü Migros AVM'deki elemelerine konuk jüri olarak AVM Müdürü Hande Seçilmiş de katıldı.