Sıradışı giyim tarzlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Fenerbahçeli Caner Erkin ile Asena Erkin çifti önceki gün Nişantaşı’ndaki Hünkar Restoran’daydı. Birlikte öğle yemeği yiyen ikiliden Asena Erkin, her zaman olduğu gibi yine giyim tarzıyla bakışları üzerine topladı. Her giydiğiyle olay yaratan Asena Erkin, kış günü mini eteğiyle ilgi odağı olurken, Caner Erkin’in ise ayak bileklerinin üzerindeki kısa paçalı İtalyan tarzı pantolonuyla dikkat çekti.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN

Caner Erkin, özel bir üniversitesinin tekstil tasarım bölümünde okuyup, okula gitmek istemeyen eşine “Atılsan da kurtulsak” şeklinde çıkış yaptığı şeklindeki haberlerin hatırlamasıyla “Biz aramızda şakalaşırken o şekilde konuşmuştuk. Gerçek gibi yansıtılmış. Halbu ki eşime şaka yapmıştım” diye konuştu.



Milli futbolcu, ayrıca eşine hediye olarak aldığı servet değerindeki otomobillerin medyada eleştiri konusu olmasıyla ilgili bir soruya ise “İsteyen istediğini yazabilir. Bir şey demiyorum” cevabını verdi. Caner Erkin, yağan yağmura rağmen yanına gelen hayranlarını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek takdir topladı.