2012 yılında Okan Kurt'la dünya evine giren Demet Akalın, bu sabah saat 10:00'da Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sezaryenle doğum yapan Akalın, kızına Hira adını vereceğini aylar öncesinden duyurmuştu. Hamileliğin son zamanlarında zorlandığını söyleyen ünlü sanatçı, kızı için aralık ayında 'Baby Shower' partisi düzenlemişti. Demet Akalın'ın hesabından atılan doğumla ilgili ilk tweetse şöyle oldu:


Demet Akalin Kurt@DemetAkalin

Kucuk Hiramizi saglikla kucagimiza aldik dualariniz icin guzel dileklernz icin tesekkrler

HASTANEDE KURBAN KESEMEDİ

Doğum gerçekleşince kurban adayacağını daha önceki ifadelerinde söylemiş olan Okan Kurt, bir magazin muhabirinin bu sözlerini hatırlatması üzerine "Hastane yönetimi izin vermedi. Ama 11 tane kurban işyerimde kesiliyor şu anda" dedi. Bebeğin fotoğrafını şu an için paylaşmayı düşünmediklerini söyleyen Okan Kurt, "Nazara inandığımız için belli bir süre göstermeyi düşünmüyoruz. Daha sonra annesi karar verecek ama ilk 40 gün göstermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu. Açıklamadan sonra basın mensuplarına teşekkür eden Okan Kurt şeker dağıttı.


İLK TEBRİKLER


Hira'yı kucağına alan Demet Akalın'a ilk tebrikler sanatçı dostlarından geldi. İşte ünlü isimlerin bugün doğum yapan Akalın'a attıkları tebrik tweetleri:


İbrahim Tatlıses@imparatoribo


Evet bekle bekle nihatyet HİRA'MIZ'da geldi anne'yede baba'yada tebrikler allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin İNŞALLAH tebrikler...!!

Gökhan Tepe@gokhantepemusic


@DemetAkalin Allah analı babalı mutlu ve sağlıklı bir yaşam versin Hira'mız hoşgelmiş? gözünüz aydın canlarım:)

sevda demirel@sevddemirel

Hoşgeldin hira melek @DemetAkalin

Ece Erken@eceerken

Hira'cık hoşgeldin❤️?Allah analı babalı büyütsün inşallah..Evli,mutlu,COCUKLU democan @DemetAkalin

Serdar Ortac@Serdarortacs 

@DemetAkalin Hira bugün doğmuş Allah analı babalı büyütsün inşallah.