Dünya çapında en iyi müzikal olarak gösterilen "Güzel ve Çirkin" gösterisi Zorlu Center PSM salonunda sevenleri ile buluştu. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzikali Fahriye Evcen ve Nefise Karatay dinlemeye geldi. Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evcen "Çok merakla beklediğim bir müzikal, izleyip göreceğiz" dedi.



Burak Özçivit ile başrolünü paylaştığı Aşk Sana Benzer filminin yakında gösterime gireceğini söyleyen güzel oyuncu "Bizlik pek bir şey kalmadı, teknik açıdan son kontrolleri yapıyorlar" dedi. Rol aldığı dizi ve filmlerde daha öncede kapris yaptığı haberleri ile gündeme gelen Evcen "Bunu daha öncede belirttim öyle olaylar yaşanmadı. Set ortamı gayet keyifli ve güzel geçti, ben de birçok kez fotoğraf paylaştım.



Böyle haberler eminim ki masa başında yapılıyor. Arkadaşlar habersiz kaldığı için yapıyorlardır" dedi. Set sonrası kalan boş vakitlerini ata binmekle geçirdiğini belirten oyuncu Burak Özçivit ile yaşadığı aşk sorularına ise yanıt vermeden gösteriyi izlemeye girdi.