Sürpriz bir şekilde haber sunucusu Erkan Çelik’le evlendikten sonra geçtiğimiz haftalarda eşiyle birlikte balayı yerine Hacca giden şarkıcı Gülben Ergen önceki gün Bebek’te görüntülendi. Hac fotoğraflarını sosyal medya kanalıyla paylaşarak oldukça tepki toplayan Ergen, bir mağaza çıkışı objektiflere görüntülendi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Hac ziyaretinde çektiği fotoğraflarını paylaşması üzerine aldığı tepkiler hatırlatılınca keyfi kaçtı.

SARI SAÇLI GÜLBEN

Gazetecilerin bu konu ile ilgili soruları karşısında keyfi kaçan şarkıcı; “ Keşke o fotoğrafları paylaşmasaydım daha iyi olacaktı. Fotoğraflar fazla eleştirildi. Ben de bu fotoğrafları paylaşarak bu eleştirilere kucak açmış oldum dedi. Gazetecilerin; bundan sonra paylaşımlarda daha dikkatli olacak mısınız?



Sorusuna ise; “Ben ne hissedersem onu yaşıyorum. Ben aklımla değil kalbimle düşündüğüm için ne hissedersem odur” yanıtını verdi. Gazetecilerin sorularını ayaküstü yanıtlayan Ergen, sarıya boyattığı saçlarını da kafasına taktığı siyah bere ile gizlemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.