Klip için bir sürprizi de olduğunu söyleyen Şeşen, Aydan Şener ile kamera karşısına geçeceğini söyledi. Klip çekimi öncesi basın mensupları ile röportaj yapan ikili albüm ve hayatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Albümün çıkış parçası olan “ACIDIR AŞK” dahil albümdeki tüm eserlerin söz ve müziklerinin kendisine ait olduğunu söyleyen Şeşen bir tane şarkının müziğinin genç yaşında vefat eden, Burhan Şeşen'in oğlu Serhan'a ait olduğunu söyledi. Albümün aile albümü gibi bir şey olmadığının altını çizen İlhan Şeşen, benim Serhan'a borcum vardı onu ödemeye çalıştım. 16 yaşında '' Mış Baba '' şarkısını teslim etmiştim ve onu da Serhan hakkı ile tamamladı biz de ailecek bu şarkıya vokal yaptık dedi. Vokal harici şarkının hiç bir şeyine dokunmadıklarının altını çizdi.

Aşk Evrenseldir

Albüm'ün çıkış şarkısı olan Acıdır Aşk şarkısı hakkında konuşan müzisyen bende hiç bir anısı yok aşkın tarifini yapmak istedim ortaya bu parça çıktı dedi. Aşk evrensel bir şeydir diyen Şeşen herkes aşk ile ilgili bir şeyler söyleyebilir. Bu şarkının aşk sence de değil, bence de değil bunu anlatıyor klibinde de Aydan Şener benim aşık olduğum kadını canlandıracak açıklamalarını yaptı.



Aydan Şener "Bana da sürpriz oldu"

Klibin sürpriz ismi Aydan Şener ile nasıl bir araya geldiklerini de anlatan İlhan Şeşen dostluklarının çok eskiye dayandığını söyledi. Daha önce Aydan hanım ile '' Bana Esmeyi Anlat '' adlı bir tiyatro oyunu oynadıklarını söyledi. Sözlerine devam eden Şeşen klip için yönetmenimiz bana Aydan Hanımı söyledi ve ben de hemen aradım Aydan Hanım da kırmadı ve kabul etti.

Kadının Tarifi Aydan

Bir ara konuşmaya katılan Aydan Şener'e iltifatlarda bulunan Şeşen bana kadının tarifini yap derlerse Aydan Hanım derim. Bana göre kadının sesi güzel olacak ve çok konuşacak bu da Aydan Hanımda var. İltifatlarına devam eden Şeşen, “Bir kitap yazacağım kadının adı Aydan” diyerek takıldı. Konuşmasına devam eden Şeşen “Bana sormayacakmısınız Aydan Hanım ile aramda bir şey yok mu?” diyerek çevresindekileri güldürdü.