Türkiye'nin en medyatik evliliklerinden birini Sibel Can'la yapan Hakan Ural, bir soru üzerine ''Hülya ile Kaya evlense şaşmamak lazım, hayat büyük süprizlerle doludur, hayatta hiçbir şey için büyük de konuşmamak gerekir'' dedi.



Önceki gün Ulus Cookshop'ta yemek yiyen  Hakan Ural, mekandan ayrılacağa sırada kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Gazetecilerin,  'Kaya Çilingiroğlu ve Hülya Avşar çocukları Zehra'yla sık sık bir araya geliyor, siz de Sibel Can'la evliliğinizden iki çocuk sahibi oldunuz, siz neden bir arada görüşmüyorsunuz sorusuna, Ural; ''Kaya da Hülya da çok yakın arkadaşım, çok severim onları, bir araya gelmeleri tarz meselesidir, herkesin tarzı farklıdır, biz de Sibel Hanım’la sık sık görüşürüz ama yan yana görmemiş olabilirsiniz, onların tarzı da o. O yüzden bir araya gelmeleri gayet doğal bu iyi bir şey' dedi. 'Bu beraberlikleri ilerde başka sonuçlar doğurabilir mi?' sorusuna ise yanıt veren Hakan Ural, ''Tabii hayat çok büyük sürprizlerle doludur, hayatta hiçbir şey için büyük konuşmamak lazımdır, bakarsınız oluvermiş'' dedi.



Şahan'ın parası Murat'ta kalmaz

Kadir İnanır'ın da başrolünü oynayacağı ve Fida Film’in sahibi Murat Akdilek'in yapımcılığını yapacağı 'Gazino' adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlandığını söyleyen Hakan Ural, 'Murat Akdilek, Recep İvedik filmi geliri yüzünden Şahan Gökbakar'la sorun yaşadı. Şahan Bey parasını alamadığını beyan etti, siz bu konuya ne diyorsunuz?' sorusuna ise, ''Valla Murat'ta kimsenin parası kalmaz, Şahan'ın  parası onda kalmaz, Murat sevilen birisidir, toparlanmaya çalışıyor, bu diziyi çekecek, çekecek ki para kazanacak ve Şahan'a borcunu ödeyecek, Şahan da ona destek olacak ki o da parasını kurtarsın, bu işler böyle herkesin herkeste parası kalıyor'' dedi.

Üçüncü kez baba olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Hakan Ural, ''Allah herkese nasip etsin, diğer kızım Melisa olsun Engin Can olsun onu çok seviyorlar, geldiklerinde sürekli beraberler, baba olarak çok mutluyum'' dedi.