'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Nurhayat' karakteriyle büyük beğeni toplayan Özay, yayından kalkacağı kesinleşen “dizisi için de çarpıcı açıklamalar yaptı…Gupse Özay’ın açıklamaları şöyle;


”YORGUNLUĞUMUZA DEĞDİ”


Filmimizin galası çok güzel geçti, sabahlara kadar eğlendik. Adeta düğün gibi bir galaydı. Çok yorulduk ama yorgunluğumuza değdi. İnşallah devamı da gelir.

”DÜĞÜN VE CENAZE BİR ARADA”


Galaya Yalan Dünya ekibi de geldi. Bir yanımız çok sevinçliydi, diğer yanımızsa çok mutsuz Gülse Birsel’e çok alıştım, inşallah yeni projelerde de hep onunla çalışırım. Deliha’nın vizyona girmesi, Yalan Dünya’nın yayından kaldırılması; düğün ve cenaze bir arada gibi oldu.Bir yakınının ölüm haberini alırsın ya; öyle bir duygu.


”DELİHA BANA BENZİYOR”

İtiraf edeyim filmdeki karakter bana benziyor. Ben de mahallede kimseden korkmayan, kimseye eyvallahı olmayan bir genç kızdım. Herhalde o günlerden bir şeyler kaldı aklımda.

”FOTOĞRAFINI ÖPERDİM AMA”

Filmde Kenan İmirzalıoğlu’nun fotoğrafını kullandık ama kullanmadan önce Kenan’dan izin aldık. Kenan da fotoğrafına fragmanda da yer vermemizi istedi. Filmde fotoğrafını öperdim ama Kenan’a ayıp olurdu.