Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa'nın 'Mehmet Can'ı, Emir Berke Zincidi, gecikmeli de olsa sünnet düğünü yaptı. Temmuz ayında sünnet olan 9 yaşındaki Zincidi, önceki akşam Gayrettepe Point Otel'de davullu zurnalı sünnet eğlencesi gerçekleştirdi. Magazin dünyası da bu eğlenceli düğündeydi.



Zincidi'nin sünnet kutlamasına  'Küçük Ağa' dizisinden rol arkadaşları Zeki Alasya, Sarp Levendoğlu, Banu Zorlu, hayranı olduğu şarkıcılar Hande Yener, Soner Sarıkabadayı ve "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinden Wilma Elles başta olmak üzere ailesi ve akrabaları katıldı.



Kutlamanın yapıldığı salona sünnet tahtında giren Zincidi, Hande Yener ile birlikte şarkı söyleyip dans etti. Emir Berke Zincidi'nin Küçük Ağa dizisinde dedesini canlandıran Zeki Alasya, çocuk oyuncuyla ilgili olarak "Son derece sempatik, zeki bir çocuk. İleride daha da iyi olacak. Önümüzdeki yıllar ne getirir onu bilemem.



Bazı çocuk sanatçıların Zeynep Değirmenci olsun, Parla Şenol olsun bazen iyi sonuçlar, bazen üzücü sonuçlar verdi. Emir'in ailesinin yönetiminde iyi olmasını diliyorum." diye konuştu.



Zincidi'nin babasını canlandıran Sarp Levendoğlu, sünnet düğününe yalnız katıldı. Eşi Birce Akalay'ın yakın bir arkadaşının annesinin vefatı nedeniyle gelemediğini belirten Levenoğlu, "Günümüzün çoğunu beraber geçiriyoruz, yalnız bırakmak istemedik." dedi.

 

Yener, Markalaşma Yolunda

Emir Berke Zincidi'nin hayranı olduğu ve özel olarak davet yolladığı Hande Yener, küçük oyuncuyu yalnız bırakmadı. Başka bir mekanda sahnesi olmasına rağmen Zincidi'nin bu isteğini kırmayan Yener, "İşlem yapıldı mı? Bu olmuş halin mi?" diyerek Zincidi'ye takıldı.

 

2015'te farklı bir Hande olacağını söyleyen Hande Yener, "Başka iş kollarına da el attım. Bununda ilgili gelişmeleri imzalar atıldıktan sonra açıklayacağız. Markalaşma yolunda ilerleyeceğiz" dedi. Sevgilisi Ozan Öğüt'ten sürekli evlilik teklifi aldığını açıklayan Yener, "Hep teklif aşamasında kalıyoruz. Kabul ediyorum ama harekete geçemiyoruz" diye konuştu.