Tükenmişlik Sendromu hastalığına yakalanarak Muhteşem Yüzyıl dizisinden ayrılan ve tedavi için Almanya’ya giden Meryem Uzerli burada Can Ateş’le olan ilişkisinden bir çocuk dünyaya getirmişti. Yurtdışında bulunduğu süre içerisinde özellikle sosyal medya üzerinden hayranlarıyla iletişimi koparmayan Uzerli’nin çok yakında yeni bir proje ile Türkiye’ye döneceği söyleniyor. Bu proje ne zaman başlar bilinmez ama Meryem Uzerli, önceki gün GQ dergisinin gecesi için İstanbul’daydı.



Four Seasons Hotel İstanbul’da düzenlenen Men Of The Year 2014 Ödülleri için dönen Uzerli, Yılın Adamı seçilen eski rol arkadaşı Halit Ergenç’e sürpriz yaparak ödülünü verdi. Uzerli, ödül verirken Hürrem Sultan rolüyle Sultan Süleyman’a cariyelik yaptığı günleri hatırlatarak Ergenç’in önünde diz çöktü.



Bu hoş espri sonrasında arkadaşlarıyla bir araya gelmenin tadını çıkartan Uzerli, diziden rol arkadaşları Ozan Güven ve Pelin Karahan’la bir araya geldi. Ozan Güven’in boynuna sarılarak objektiflere gülümseyen Uzerli,



anne olmak için gün sayan Pelin Karahan’la da son derece samimi pozlar verdi. Uzerli bu anları instagram hesabından paylaştı.