Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Nur Yerlitaş, Pandik Neomarin AVM’de hayranlarıyla buluştu. Banu Noyan Event Office tarafından gerçekleşen organizasyonda sevenlerinin sorularını yanıtlayan fenomen modacı Nur Yerlitaş, samimi açıklamalar yaptı.

Programla ilgili sorulara sert yanıtlar veren Nur Yerlitaş ‘Bazı isimlere torpil yapıyorsunuz galiba” yorumunda bulunan bir kişiye çok sinirlendi. Bir anda gerginleşen Yerlitaş, “Ben kimseye özel muamele yapmam tek torpili hayatta kendime yaparım. Hiç kimse orada benim için farklı ve özel değil Kendi kendinize karar vermeyin ben size doğruyu söylüyorum”  açıklamasında bulundu. “Magazin camiasından hangi ünlü tarz değil?” sorusuna ise “Seda Sayan, Demet Akalın ve Hülya Avşar asla tarz değiller giyinmeyi bir türlü öğrenemediler. Zevk ve gustolu olmak farklı bir şey, giyinmek farklı bir şey, giyinmeye çok para harcasalar bile giyinmeyi beceremiyorlar” diyerek herkesi şaşırttı.



PANİK ATAĞIM VAR

Nurella olarak tanınan Yerlitaş’a her yaştan hayranlarının ilgisi görülmeye değerdi. Bir ara insanların üstüne izdiham ettiğini düşünen Nur Yerlitaş, “Panik atağım var lütfen biraz önümü açın” diyerek herkesi korkuttu.

Nur Yerlitaş’ın her fırsatta çok sevdiğini dile getirdiği ‘Kemancı’ şarkısının yazarı Mehmet Yüzüak da ünlü modacıya sürpriz yaparak Neomarin’e geldi. Yüzüak ve Yerlitaş hayranlarının ısrarı üzerine ‘Kemancı’ şarkısını birlikte seslendirdi. Yerlitaş’ın canlı performansı büyük alkış aldı.