Beylikdüzü'nde açılan Hana adlı güzellik merkezi için kurdele kesen Özge Ulusoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisinin çok şanslı olduğunu ve insanlara çok uğurlu geldiğini ifade eden Özge Ulusoy, ''İndiğim taksiler hep havalimanına yolcu alırlar'' diyerek ilginç bir benzetmeye de imza attı.



Uzatmalı sevgilisi Hacı Sabancı ile birlikte çıktıkları Maldivler tatili hakkında yorum yapmaktan kaçınan Ulusoy, magazin muhabirlerinin soruları karşısında ''benim açımdan çok iyi bir tatildi.'' demekle yetinirken, Sabancı'nın giyim tarzını çok beğendiğini ve küçük dokunuşlar ve renk tercihlerindeki küçük yönlendirmeler dışında kendisine bu konuda hiç karışmadığını söyledi.



ÖNCE DUA SONRA BAKIM

Gazetecilerle yaptığı röportajın ardından güzellik merkezini gezen ve uygulamalar hakkında bilgi alan Özge Ulusoy, kış için cilt ve el bakımı yaptırmayı da ihmal etmedi. Son olarak açılış için hazırlanan pastayı kesen Özge Ulusoy'un, pasta kesimi esnasında ellerini açarak uzun uzun dua etmesi dikkatlerden kaçmadı. Pasta kesiminin ardından duasına bir süre daha devam eden özge Ulusoy, daha sonra mekandan ayrıldı.