Sezen Aksu,  “Selamlar Olsun” adını taşıyan konserler dizisinin son yaz konserini de verdi. Önceki gün olduğu gibi ikinci günde de Harbiye Açıkhava  Tiyatrosu, Sezen Aksu hayranları ile hınca hınç doluydu.



Minik Serçe geceye yine esprileriyle başladı. Kendisini izlemeye gelen davetlilere takılmadan edemeyen Aksu: ‘’Hayırdır  ne oldu sizlere  hiç ses seda çıkmıyor görende bir şey oldu sanaçak manasız manasız şeyler yapmayın’’ diyerek esprileri havada ucuşurken geceye konuk sanatçı olarak gelen Mustafa Ceceli’ye takılmadan edemeyen minik serçe Sezen Aksu, Ceceli’ye ‘’Hoca” diyerek yanına çağırdı.



Çeceli’ye sarılarak ‘’Öpücem Caiz midir‘’ diyen minik serçeye ‘’Caizdir’’ diyen Ceceli, bir anda konser alanında kahkahalarla kıyamet koparken, daha sonra Aksu, yaptığı esprilerle stand up’cılara taş çıkardı.



Ceceli’ye ‘’Sırtım açılıyor gel yukarı çek’’ diyerek bombayı patlatan Aksu ‘’Hacı dağıldı’’ diyerek kahkahalarla herkesi bir kez daha güldürdü.



Sezen Aksu, konuşma esnasında ‘’Bazen erkekler bizlere akıl veriyor bizi öpmeye çalışacağınıza nefsinizi terbiye edin öküzler’’ diyerek geceye damgasını vurdu. Konser sonlarına yaklaşırken minik serçe’’ Neyse bu kadar yeter artık eve gideyim çok yoruldum zeten merdivenden düştüm her yerim ağrıyor’’ diyerek son şarkısını seslendirdi.



Konseri izlemeye gelen kalabalık arasında Ali Sabancı, Sertab Erener, Model grubunun solisti Fatma Turgut,  Yonca Evcimik, Ceyhun Yılmaz,  modacı Hakan Yıldırım da vardı. Hermes’in Fransız Sarayı’ndaki davetinden konsere yetişen Meltem Cumbul, Hakan Yıldırım imzalı elbisesi ile görenleri büyüledi.  Konsept bir gece olduğunu belirten Cumbul, dantel kaşları ile dikkat çekti. Aksu’yu izleyenler arasında oğlu Mithat Can Özer de vardı…

İlk gündeki repertuarını artırarak konserini tamamlayan Sezen Aksu, 2014 yazının son konserini vererek final yaptı. Yine şarkı aralarında dinleyicileriyle sohbet eden ve onlara kahkahalar attıran Sezen Aksu, gece boyunca dinleyicileri ile birlikte kendisi de eğlendi.