Türkiye son 5 gündür Soma faciasında ölen 292 işçiye yas tutarken, birçok ünlü isim, üç günlük 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatilinden faydalanmak için tatil bölgelerine akın ettiler.



Önceki gün havaalanındaki CIP kapısı en hareketli günlerinden birini yaşadı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri Atatürk Havaalanı’ndan Bodrum, Çeşme ve Dalaman gibi tatil bölgelerine uçtular.



Bir ara CIP kapısına yoğunluktan dolayı vale hizmeti veren personel otomobilleri çekmekte yetersiz kalınca uzun otomobil kuyrukları  oluştu. CIP kapısında gazetecileri gören ünlü isimler, çekilmekten oldukça rahatsız oldular...

Görüntülenmekten rahatsız oldular…



Emre Altuğ, Ozan Doğulu, Ercan Saatçi, Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu, Ceyla Aysal, Celal-Şebnem Çapa, Yiğit Şardan, Seray Sever, Ali Poyrazoğlu gibi isimler değişik tatil bölgelerine gittiler. Ali Poyrazoğlu, asistanım dediği gençle İzmir’e gittiğini söylerken, iki valizi olması dikkat çekti. Seray Sever de Dablo markalı otomobille havaalanına gelip Bodrum’a gittiğini söyledi.

Nur Fettahoğlu ise eşi Levent Veziroğlu ile Göcek’e gittiler. Emre Altuğ ise Çeşme’deki oteline gitti. Ercan Saatçi ve Ceyla Aysal, Celal Şebnem Çapa ise  Bodrum’a gidenler arsındaydı. Parmak arası terlikle dikkat çeken Berkay ise “Soma’ya gidiyorum” dedi…