Yürekleri burkan bir ölüm haberi de Kırklareli'nden geldi. Kırklareli'de üç gün önce ortadan kaybolan 4'üncü sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş'ın bulunması için çalışmalarını sürdüren Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak ekmek fırınında çalışan 45 yaşındaki Y.T.'yi gözaltına aldı. Y.T. emniyetteki sorgusunda Halil İbrahim Aktaş'ı kendisinin kaçırdığını ve Kırklareli Belediye Mezarlığı yakınlarındaki İnciraltı Mevkii'nde tecevüz etmek isterken direnmesi üzerine ellerini ayakkabı bağı ile bağladığını söyledi. Zanlının çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Bu itiraf üzerine İnciraltı Mevkii'ne giden polis ekipleri çalılıklar içerisinde Halil İbrahim Aktaş'ın cesedini buldu. Aktaş'ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

SÜBYANCIYA NE CEZA VERECEKSİN?

Başarılı ve güzel oyuncu Songül Öden, yaşanan bu dram karşısında sessizliğini twitter üzerinden bozdu ve küçük çocuğun katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Ülke olarak ahlaki melekelerimizin de giderek bozulduğuna işaret eden Songül Öden şu tweetleri atmış.

Kırklareli'nde tecavüze uğrayıp öldürülen Halil ibrahim... Adalet, sübyancıya ne ceza vereceksin. ..Öfkemi anlatacak bir cümle yok..

Avrupa ülkelerinde pedofili( sübyancılık) en büyük suçların başında geliyor..internet üzerinden çocuk pornosu aramasında 1.sıradayız....

Pedofili suçlularına en ağır ceza verilsin..