Harbiye Açıkhava’da Tarkan fırtınası tüm coşkusuyla devam ediyor. Yedinci konserinde de sevenlerini kendi şarkılarının dışında usta isimlerin eserlerine yer verdiği repertuvarla ağırlayan Tarkan; “Hop De” ile başladığı konserinin ikinci yarısını önümüzdeki günlerde çıkacak olan Kayahan’a saygı albümünde söylediği “Yemin Ettim” ile açtı. Yoğun istek üzerine konser sayısını tekrar artıran Tarkan; Açıkhava’daki dokuzuncu yılını, 14 Eylül Pazar gecesi gerçekleşecek dokuzuncu konseriyle tamamlayacak.

 



 

Bu yıl Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda dokuzuncu yılını dokuz konserle tamamlayacak olan Megastar, biletlerin günlerden öncesinden tükendiği Açıkhava maratonuna son bir gece daha ekleyerek 14 Eylül Pazar günü son kez Harbiye sahnesinde olacak.

 

Konser öncesi “selfie”

 

Tarkan, sevenlerine bugüne özel bir sürpriz yaparak konser öncesi orkestrasıyla “selfie” çekip sosyal medyada paylaştı. Fotoğraf kısa sürede binlerce “like” aldı.

 



 

Bu yıl kendi şarkılarının yanı sıra çok sevdiği Zeki Müren, Barış Manço, Cem Karaca, Orhan Gencebay ve Sezen Aksu gibi usta isimlerin eserlerine de yer veren Tarkan, Açıkhava’yı dolduran binlerce sevenine yedinci konserinde de unutulmaz bir gece yaşattı. Megastar, yazın son dönemine damgasını vuran “Hop De” ile başladığı gecenin ikinci yarısını önümüzdeki günlerde çıkacak olan Kayahan’a saygı albümü için seslendirdiği ve ilk kez Açıkhava’da söylediği “Yemin Ettim” ile açtı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda seyircinin ısrarı üzerine yeniden sahneye çıkan Tarkan, “Adımı Kalbine Yaz” ile bis yaptı.

 

Gecede Deniz Akkaya, Nur Fettahoğlu, Behzat Gerçeker, Samsun Demir, İskender Paydaş, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan gibi ünlü isimler Tarkan’ı izleyenler arasındaydı.