Tuğba Altıntop, kafenin açılışında şarkıları ve danslarıyla davetlileri eğlendirdi. Pazartesi günü 38'inci yaş gününü kutlayacak olan Altıntop, kafe sahibinin hazırlattığı üzerinde fotoğrafı bulunan doğum günü pastasını kesti. "Mankenden şarkıcı olur mu?" gibi bir ön yargı bulunduğunu hatırlatan Altıntop, "Öyle bir güzel olur ki. Önemli olan yetenek. Bu yeteneği belirli yaşlarda insanlar fark ediyor. Mesela ben çok iyi resim yapıyorum. İleride resim sergisi açmayı planlıyorum. Gelirini de gerçekten ihtiyacı olan Mehmetçik Vakfı'na, herkese bağışlamak istiyorum" dedi.



Masada oturan hayranlarının yanına giderek sohbet eden Altıntop, soru üzerine kızlarının çok mutluğu olduğunu söyledi. Altıntop'un, eski eşi Rafet El Roman ile ilgili, "Rafet evlendi, ben kurtuldum" demesi masadakileri güldürdü. Şakacı birisi olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Altıntop şunları söyledi: "Rafet'in mutlu olmasına çok seviniyorum. Çünkü hayat devam ediyor. Herkes mutluluğa layıktır. Her zaman gözyaşı dökülmez."

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Altıntop, hayatında her hangi birisinin olmadığını ifade ederek, "Yalnızlıktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir şekilde işime, özel hayatıma karışılıyor. Özel hayat sadece erkekten ibaret değil. Özgür geçirdiğim bir zaman bile olmuş olsa müdahaleler karakterime çok ters geliyor. Hayatımı paylaştığım kimse yok. Böyle de çok mutluyum. Her ne kadar böyle desem de belki bir gün bir çatı altında eşimi bulabilirim ama bilmiyorum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Büyük konuşmuyorum. Büyük konuştum Allah başıma verdi zamanında çünkü" diye konuştu.(DHA)