Sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Karadağlı, Bursa'nın İznik İlçesi'nde motosikleti ile kaza geçirdi. Kazada yaralanan Karadağlı, helikopterle İstanbul'a getirildi.

Sanatçı Tamer Karadağlı, motosiklet grubundaki arkadaşlarıyla gittiği Bursa'nın İznik ilçesinde kaza yaptı. Motosikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'a götürüldü.



Oyuncu Tamer Karadağlı, motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa'nın İznik ilçesine geldi.


Öğle yemeğini İstanbullu işadamı arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü.

 

Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü. Her iki kolunda kırık olduğu iddia edilen Karadağlı'nın şuurunun açık olduğu açıklandı.

Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı'yı hastanede ziyaret etti

Sanatçı Pınar Altuğ, motosiklet kazası geçiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’yı İstanbul’da özel bir hastanede ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ünlü oyuncu Altuğ, Karadağlı'nın iyi olduğu ve ameliyat olacağını kaydetti.

'Çocuklar Duymasın' dizisinden rol arkadaşı, Pınar Altuğ Karadağlı’yla konuştuğunu ve iyi olduğunu, ameliyat olacağını ifade etti. Pınar Altuğ, “Çok şükür iyi. Bişeyi yok. İki bileğinde kırık var. Bir operasyon geçirecek. O da ilk başta bir tane olduğunu düşünüyormuş ama iki bileğinde de kırık var. Şimdi operasyon hazırlıkları yapılıyor. Çok şükür ki bu kadar hasarla atlattı. Bu gece ameliyata alacaklar hocanın gelmesini bekliyorlar hayati tehlikesi yok, her hangi bir problem yok, ameliyat olunca inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşacak." ifaderini kullandı.