Show TV'de program yapmaya hazırlanan Yavuz Bingöl'ün başına talih kuşu kondu. Bingöl'ün bir devlet bankasının reklamında oynaması için teklif aldığı iddiası sanat dünyasını salladı.

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte şarkı söylediği görüntüleri çok konuşulmuş, özellikle sanatçılar arasında büyük tepkilere neden olmuştu. Şimdi ise, iddiaya göre ünlü türkücüye bir devlet bankasının reklamında oynaması için 1 milyon lira teklif edildiği yazılınca, sanat camiası yine Bingöl'ü konuştu.

YAVUZ BINGÖL YAVUZ MILYONGÖL OLDU!

Sosyal medyayı sallayan ünlüler arasında olan Atilla Taş'ın Yavuz Bingöl hakkında yaptığı yorum yine dikkat çekti. Taş, 'Yavuz Bingöl bir devlet bankasının reklamında oynamak için 1 milyoncuk aldı diyorlar. Yavaş yavaş taraf değiştirmenin zamanı geldi sanırım.' dedi. Taş'ın bu yorumuna cevap veren Türk sanat müziğinin ünlü ismi Onur Akay ise, Bingöl'ün soyadını değiştirerek herkesi güldürdü. Akay, 'Evet zamanı geldi! Yavuz Bingöl Yavuz Milyongöl oldu. Biz daha niye bekleyelim. Beraber Köşk'e gidelim ustanın elini öpelim.' yazarak ünlü türkücüyü ti'ye aldı.