Magazin kulislerinde, Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in 8 yıllık evliliklerini noktalama kararı aldığı konuşuluyor. Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftiyle ilgili “boşanma” dedikoduları son günlerde iyice alevlendi. Magazin kulislerinde 2006 yılında nikah masasına oturan ikilinin arasının yaklaşık bir yıldır açık olduğu ve en sonunda evliliklerini bitirme kararı aldıkları konuşuluyor. İddiaya göre krize yol açan da ilişkilerinde en başından beri var olan usta-çırak dengesi...

AYNI EVİ PAYLAŞIYORUZ

Söylenenlere göre Erdoğan’ın, kendinden 16 yaş küçük eşi için “Evliliğimizde usta-çırak ilişkisi var, çekişme yok” demesi, ipleri geren ilk unsur oldu. Son dönemde yer aldığı projelerle yıldızı iyice parlayan Bilgin, bu durumdan sıkıldı. Mart ayında verdiği bir röportajda yaptığı “Yılmaz benim eşim, sahibim değil. Biz ayrı bireyleriz ama aynı evi paylaşıyoruz” açıklaması da bozulan dengelere dair ilk sinyalleri vermişti.

 EVLİ OLMAMIN ETKİSİ YOK

Erdoğan ailesinin, Rodin adında bir de oğulları olan çiftin boşanmaması için büyük çaba harcadığı, ancak bu çabaların sonuç vermediği söyleniyor.

Belçim Bilgin, o röportajında yaptığı işlerde eşinin etkisi olmadığını da söylemişti: “Tabii Yılmaz Erdoğan’la evli olmak büyük bir şans. Ondan çok şey öğreniyorum. Ama yaptığım işlerde Yılmaz’la evli olmamın etkisi yok.”