Teknik direktör Roberto Mancini'nin ani bir kararla görevden ayrılmasının ardından önceliğini hoca arayışına veren ve transferde de bu yüzden geç kalan Galatasaray düğmeye basıyor. Sarı kırmızılı kulübün bu hafta Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç'in transferlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmesi bekleniyor.

Uzun süredir görüşülen iki oyuncunun kulüpleri Trabzonspor ve Saint Etienne ile arada ufak pürüzler kaldı.

Trabzonspor'a son olarak 4.5 milyon euro+1 futbolcu öneren başkan Ünal Aysal, transferi açıklamak için bordo-mavili yönetimden onay bekliyor. Mevlüt için de Saint Etienne'e yapılan teklifin yükseltildiği öğrenildi.

BAŞKAN 'HIZLANDIRIN' DEDi

Fransız kulübü ile de anlaşma aşamasına yaklaşıldığı ifade ediliyor. Yönetim, Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç'in kendileriyle her konuda anlaştı.

Teknik direktör konusunun da bu hafta sonuna kadar çözüme kavuşturulacağı öğrenildi. 7 Temmuz'da sezonu açacak olmaları nedeniyle görüşmelere hız verilmesini isteyen başkan Ünal Aysal'ın en geç hafta sonuna kadar yeni hocalarını Florya'ya getirmek istediği gelen haberler arasında.

Hedeflenen sürede yeni hocanın belirlenmemesi durumunda ise sezon açılışında takımın başında Erdal Keser olacak. Hoca gelene kadar takıma antrenmanları Keser yaptıracak.

Fotomaç