Ersoy ÖZDEM / AMKSPOR

Beşiktaş 10 numara transferinde ince eleyip, sık dokuyor… Siyah-beyazlı yönetim hem Bilic’in istediği, hem tribünleri memnun edecek, hem de ücreti en uygun futbolcuya Beşiktaş forması giydirmek için yoğun bir çaba içerisinde… Bu doğrultuda gündemdeki ilk isim olan Bryan Ruiz’le görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Werder Bremen’in aradan çekilmesiyle, Kosta Rikalı oyuncuyu isteyen tek kulüp olarak kalan Kara Kartallar işi ağırdan alıyor. Çünkü Arsenal karşısında alınacak bir zafer halinde tüm planlar değişecek. Kesenin ağzı açılacak ve oyuncu profili de değişecek.

JAPON OYUNCU SICAK BAKIYOR

Manchester United’da beklentilerin uzağında kalan Shinji Kagawa’nın transferi, Arsenal eşleşmesine bağlı olacak. Japon oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanacağı konuşuluyor. Yönetim de bu doğrultudaki görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kagawa’nın ilk etapta Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakması, siyah-beyazlı yöneticileri umutlandırıyor.

ARENA’NIN STARI OLABİLİR

İmzaladığı sponsorluk anlaşmalarıyla Beşiktaş’a nefes aldıran Fikret Orman, Shinji Kagawa transferiyle Asya kapılarını da siyah-beyazlı kulübe açabilir. Kagawa transferiyle Asya kıtasının gözünü üstüne çekecek olan Kara Kartallar, karlı sponsorluk anlaşmaları da imzalayabilir. Ayrıca stadın açılışıyla gelecek sezon ekonomik açıdan güçleneceği düşünülen Beşiktaş’ın, o dönemde Kagawa’nın bonservisini de alması daha kolay olabilir.