Şampiyonlar Ligi'nde dirençli başladığı karşılaşmada Borussia Dortmund'a 4-1 ile teslim olan Galatasaray, ikinci tur şansı tamamen bitmese de grupta artık üçüncülüğü hedefliyor. Süper Lig'de ise iddiasını hala kaybetmeyen ekip, ocakta nokta bir transfer yapmaya hazırlanıyor.

ESKİ GÖZ AĞRISI

Yaz transfer döneminde ismi sık sık Joel Campbell ile anılan Galatasaray, Kosta Rika ile iyi bir performans sergileyen oyuncuyu kadrosuna katmak için çok uğraşsa da yıldız oyuncu Arsenal'de kalmıştı. Geçen sezonu Olympiakos'ta kiralık olarak geçiren Campbell'ın bu sezon da başka takıma kiralanması beklenirken Arsene Wenger'in isteği üzerine oyuncu İngiliz ekibinde kalmıştı.

VERİLAN SÖZ TUTULMADI

Arsenal'de süre alacağı teminatı ile takımda kalmak isteyen Joel Campbell, tam bir hayal kırıklığına uğradı. Santrfor Oliver Giroud'nun uzun süreli sakatlığına rağmen hücum hattında forma şansı bulmakta zorlanan Campbell, bu sezon Premier Lig'de sadece 39 dakika süre alabildi. Arsene Wenger'in verdiği söze rağmen şans bulmakta zorlanan Kosta Rikalı oyuncu başka bir takıma gitmeyi düşünüyor. Galatasaray'da Goran Pandev'in takım kimyasına ayak uyduramaması, Umut Bulut'un da hücum organizasyonlarından çok defansif organizasyonlarda etkili bir oyuncu olması ve Burak Yılmaz'ın tek kalması sebebi ile hücum hattına takviye arayan Galatasaray, Campbell'ı yeniden gündemine aldı. İngiliz basınında takımdan ayrılmasının kesin olduğu yazılan Joel Campbell için devrede olan kulüpler Galatasaray, Milan ve Olympiakos olarak gösterildi. Burnley maçında bile şans bulamamaktan yakınan Campbell'ın ayrılığı kesin olarak gösteriliyor. Devre arasında çok fazla transfer yapmak istemeyen Galatasaray yönetimi, İtalya'dan talipleri olan Goran Pandev'i gönderip Campbell'ı sezon sonuna kadar kiralayabilir. 22 yaşındaki Joel Campbell, sağ forvet başta olmak üzere hücumun her bölgesinde oynayabiliyor ve sol ayağını çok etkili kullanabiliyor.
Eurosport