Galatasaray'da sezon başında Malaga'ya kiralanan ve İspanyol ekibinde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Amrabat'a tekrar sarı-kırmızılı forma yolu gözüktü.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Faslı futbolcuya kapıların açık olduğunu söyleyerek "Amrabat, Malaga'ya kiralandı. Onu tekrar kadromuzda görmek istiyoruz. Yeni sezon için de onunla ilgili düşüncemiz pozitif" dedi.

Malaga formasıyla dün gece Eibar karşısında penaltıdan galibiyeti getiren golü atan Amrabat'ın devre arasında geri dönmesi için şartların zorlanacağı ancak bir olumsuzluk yaşanması durumunda bu operasyonun yeni sezona kalacağı bildirildi.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından fazla forma şansı bulamayan ve bu nedenle ayrılmayı kafasına koyan Bruma'ya Başkan Yardımcısı Albayrak destek çıktı.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeriyle de görüşen Albayrak, "Bruma çok genç ve yetenekli bir sporcu. Ancak sabırlı olması gerekiyor. Ayrıca yabancı kontenjanı da özellikle ligde durumu olumsuz etkiliyor. Bruma'dan vazgeçmedik. O da bizden vazgeçemez" diyerek genç futbolcu ile ilgili dedikodulara nokta koydu.