Vatan’ın haberine göre; Geçen sezonun devre arasında sarı-lacivertlilerin futbolcu izleme komitesine genç futbolcuyla ilgili detaylı bir rapor hazırlanması için direktif verdiği öğrenilen şampiyon hoca, başkan Aziz Yıldırım’a da Furkan’ı kadroda görmek istediğini iletti.

Yönetim de bonservisi G.Saray’da olan ve geçen sezon kiralık oynadığı Kardemir Karabük’te Tolunay Kafkas’ın vazgeçilmezi olmayı başaran 23 yaşındaki oyuncunun transferine sıcak baksa da Furkan tabiri caizse kendi kendini yaktı?.. Nasıl mı?

GALATASARAY İSTEMİYOR!

Tarih yaprakları 9 Mayıs’ı gösteriyordu. Nisanda şampiyonluğunu ilan eden F.Bahçe, ligin sondan bir önceki haftasında Karabük’ü ağırladı Saracoğlu’nda…

Karadeniz temsilcisinde futbolcular maçtan “Akhisar Belediyeliler gibi biz de şampiyon F.Bahçe’yi alkışlayalım” diye sözleştiler. Seremoniden önce de çıkış tüneli önünde dizildiler, sarı-lacivertlileri alkışlarla onore ettiler. Ancak Karabük kaptanı eski F.Bahçeli İlhan’ın organizasyonuna 3 kişi katılmamıştı. Onlardan biri Furkan, diğerleri de G.Saray patentli diğer isimler Murat Akça ve Uğur Uçar’dı.

Galatasaray bu sezon da kadroda düşünmediği yetenekli orta sahanın bu protestosu sarı-lacivertli yönetimin dikkatinden kaçmazken, sarı-lacivertliler transfer girişimlerine başlamadan Furkan dosyasını bir daha açmamak üzere rafa kaldırdı.