Akıllı cep telefonlarımızda en çok yaptığımız eylemlerden birisi de müzik dinlemektir. Müzik dinleme alanında birçok kulaklık firması sürekli olarak kendisini geliştirerek daha kaliteli ses veren, daha dayanıklı olan kulaklıklar üretiyor. Ne var ki bir kulaklık muhteşem ses kalitesine sahip olsa da kablosu dolanıyor.

 
Özellikle yürüyüş gibi tempolu hareketler yaparken kulaklıktan müzik dinlediğimiz zaman kablosu düğümleniyor veya bir yere takılıyor. Genelde sinir bozucu olan bu durum içinse Athos-C firması çözümü bulmuşa benziyor. Elektrikli süpürgelerin fiş toplama aparatlarını üreten Athos-C firması şimdi de kulaklık kablosunu toplayan bir aparat geliştirmiş.wind Wind adı verilen aparat bir telefon kapağı. Telefonun arka kısmında bulunan ve aynı elektrikli süpürgelerde ki kablo toplama aparatları gibi çalışan Wind kabloların dolanmamasını sağlıyor.

Telefon kapaklarımız da en çok beklediğimiz iki özellikle telefonu dış hasarlardan koruması ve de estetik olmasıdır. Haliyle Athos-C’de ki tasarımcılar Wind’ı tasarlarken bu etmenleri de göz önünde bulundurmuş. Telefonunuzu dış hasarlardan oldukça iyi koruyan telefon kapağının kablo toplama aparatı ise daha göz zevkine uygun hale getirilmiş. İlk Wind kapakları çıktı bile! İphone 4S ve İphone 5 için uyumlu olan telefon kapağı ayrıca Samsung Galaxy S5 içinde uyumludur. Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili kesin bir şey söylenmiyor. Ancak Türkiye’ye geldiği zaman büyük ilgi göreceğine kesin gözüyle bakılıyor.