Sledgehammer Games'in PC, PlayStation 4, Xbox One, High Moon Studios'un ise PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümlerini geliştirdiği Call of Duty: Advanced Warfare, çoklu oyuncu yani multiplayer moduyla oyunculara oldukça iyi bir deneyim yaşatacağının ilk sinyallerini vermeye başladı.

Oyun modları

Call of Duty ve Xbox Live işbirliği ile yeni oyunun çoklu oyuncu modunun canlı olarak oynandığı gecede, kullanıcıların en çok merak ettiği sorularda yanıt buldu. Serinin 11. oyunu olma unvanını elinde barındıran Advanced Warfare'ın çoklu oyuncu bölümünde, Team Deathmatch, Capture the Flag, Hardpoint, Search & Destroy, Kill Confirmed, Domination, Team Domination, Uplink ve Momentum olmak üzere toplamda 12 farklı oyun modu bulunuyor.

Yeni özellikler

Ancak en keyif verici özelliklerden biri oyuncuların diğer arkadaşlarıyla birlikte ScoreStreak yapabilecek olması. Oyunun videolarını da yayınlamayı ihmal etmeyen firma, Titanfall'da olduğu gibi binaların üstünden atlama özelliğini de sunacak.

Yoğun etkileşim

Çoklu oyuncu moduna özel hazırlanmış Biolab, Riot, Ascend ve Defender isimli 4 yeni haritayla gelecek olan Advanced Warfare'da oyuncular haritaya daha fazla etki ederek, düşmanlarına tuzaklar kurup, yavaşlatabilecek.

http://shiftdelete.net/cod-advanced-warfaredan-yeni-detaylar-54097