Alex Pelling ve Lisa Gant 2011 yılında evlenmeye karar veriyor fakat düğünün yeri ve tarihi konusunda kararsız kalıyorlar. Bunun üzerine çift herkesi kıskandıracak bir düğün planı yapıyor; 70 ülke ve 70 düğün...



”Dünya’nın nasıl işlediğini görmek, yerel kültürle ve insanlarla tanışmak istedik. Biz nerede evleneceğine karar vermeye çalışan iki çılgın romantiğiz sadece.’ diyen çift böylece dünya turuna başlıyor.



İngiltere’nin Manchester şehrinde yaşayan çift ilk olarak bütün mal varlıklarını satıyor. Yol ve konaklama masraflarını azaltmak için kendilerine bir karavan alan ikili 2011 yılında yola çıkıyor.



Dünyanın bir ucundan diğer ucuna şimdiye kadar 70 ülke dolaşan çiftin yaptığı evliliklerinin yasal bir geçerliliği olmamasının onların için hiç önemi yok.



Çift ”Yolculuğa başladıktan iki yıl ve 48 düğün sonra şunu fark ettik: Aslında hayat varış noktası değil, yolculuğun kendisidir.” diyor.



Seyahatlerinin bitmesi için gidecekleri 10-15 ülke daha var ve karar verdikleri ülkede istedikleri gibi mükemmel bir evliliği aile ve arkadaşlarının da katılacağı gerçek bir törenle gerçekleştireceklermiş.



Çılgın çiftin en büyük masrafları ise yakıt, gerektiğinde karavanın tamiri ve vize işlemleri. Bunun dışında fotoğrafçılar için çoğu zaman ücret ödemiyorlarmış.



Fotoğrafçıların bu jestine karşılık onlar da, birçok takipçilerinin olduğu bloglarında onlardan bahsediyor ve reklamlarını yapıyor.

Yıldız Savaşları ile dünyaevine girdiler

Yıldız Savaşları ile dünyaevine girdiler