80'li yılların efsane serisi Geleceğe Dönüş'te, 1989 yılında Marty McFly’ın DeLorean’a atlayıp gittiği 2015 yılının 21 Ekim'ine ulaşmamıza sadece birkaç hafta kaldı. Ancak 2015 yılı filmde gördüğümüz ve büyük umutlarla beklediğimiz gibi uçan arabalar ya da uçan kaykayların olduğu bir dönem olmadı. Yine de Marty’nin geleceğe gittiği tarih olan 21 Ekim günü yaklaştıkça, seride yer alan bazı tasarımlar hayat bulmaya başladı.



Filmi dikkatli izleyenlerin hatırlayacağı üzere, Marty McFly geleceğe gittiğinde karşılaştığı ilk şeylerden biri, yeni bir Jaws filmi afişiydi. Günümüzde hala mevcut olmayan hologram avişe sahip Jaws 19 için, Universal Studios kısa bir fragman hazırladı.



Jaws 19 dışında, Marty McFly’ın gelecekte karşılaştığı, bir başka yenilik de farklı tasarıma sahip Pepsi’ydi. 21 Ekim yaklaşırken Pepsi de filme atıfta bulunarak, aynı tasarıma sahip şişeleri üreteceğini açıkladı.



Pepsi'nin yaptığı açıklamaya göre 21 Ekim’de, 6.500 adet “Fütüristik” tasarımlı şişe piyasaya sürülecek ve sınırlı sayıda üretilen şişeler sadece internet üzerinden satılacak.



Hollywood’un fantezisi nihayet gerçek oluyor!

Hollywood’un fantezisi nihayet gerçek oluyor!