Kardashian ailesinin eski temizlikçisi, Star Magazine’in 2 Şubat’ta yayınlanacak olan yeni sayısı için ailenin kirli sırlarını ortaya döktü. Kimliği açıklanmayan kadın, Kim Kardashian’ın çok pis olduğunu ve Khloe Kardashian’ın psikolojik rahatsızlıkları olduğunu iddia etti.



Inquisitr sitesinin sızdırdığı iddialara göre, Kanye West ile evli olan Kim Kardashian “inanılmaz derecede pis” yaşıyor. Temizlik görevlileri, Kim Kardashian’ın banyosu ve yatak odasını kirli bıraktığını, evin bu bölgelerini temizlerken oldukça çaba göstermeleri gerektiğini iddia ediyor.



Haberde, bir dönem basketbolcu Lamar Odom ile evli olan Khloe Kardashian’ın ise ciddi psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Kardashian ailesinin evinde çalışanların iddiasına göre, Khloe Kardashian ‘kendini kesmek’ şeklinde, ciddi bir psikolojik problem yaşıyor. Khloe Kardashian’ın gençliğinden beri özgüven problemleri yaşadığı ve bir dönem bu hareketi bıraktıysa da, Lamar Odom’la boşandıktan sonra tekrar başladığı iddia edildi.



Kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian’ın ise oldukça cimri olduğu iddia edildi. Ailenin her yıl televizyon anlaşmalarından, marka işbirliklerinden ve başka yatırımlarından milyonlarca dolar kazanmasına rağmen, Kourtney Kardashian’ın komikliğe varan miktarda cimri olduğu söyleniyor.



 

Ancak dedikodular bunlarla da sınırlı değil. Kardashian’ların anneleri Kris Jenner’ın alkol problemleri olduğu iddia edilirken, birkaç sefer çok fazla sarhoş olup duvara çarptığını ve temizlik görevlilerinin ona yardımcı olması gerektiği iddia edildi.



Ailenin eski üyesi, Kris Jenner’ın boşandığı eşi Bruce Jenner’la ilgili de ilginç bir iddiaya yer verildi. Habere göre eski atlet ve Kardashian’ların da üvey babası olan Bruce Jenner kadın olmaya özeniyor. Yatağının altında kadın çamaşırları gizlediği söylenen Baba Jenner’ın, tırnaklarına oje sürdüğü ve sık sık kadın kıyafetleriyle dolaştığı iddia ediliyor.



Magazin siteleri Bruce Jenner’ın fiziksel olarak bir kadına benzemek için uğraştığını, hatta ailenin maceralarını konu edinen Keeping Up With The Kardashians adlı televizyon şovunun yeni sezonunda önemli açıklamalar yapacağı da iddia ediliyor. Hollywood News Daily sitesinde yer alan bilgiler doğruysa, geçmişte ABD’ye altın madalya kazandırmış olan atlet Bruce Jenner yeni sezonda, neden kadın gibi görünmek için bu kadar uğraştığı konusunda açıklamalar yapacak.