Rap yıldızı Kanye West ile evliliğinden ikinci çocuğuna hamile olan 34 yaşındaki Kim Kardashian, çırılçıplak selfie pozunu Instagram sayfasında paylaştı. Kardashian böylece, hamile olmadığı ve ikinci bebeğinin taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geleceği söylentilere de noktayı koymuş oldu.

Her hareketiyle adından söz ettirmeyi başaran televizyon dünyasının renkli ismi Kim Kardashian, o fotoğrafın altına şu satırladı yazdı:

'KENDİ BEDENİMİ SEVMEYİ ÖĞRENDİM'

"Önce benim hamilelik için çok zayıf olduğumu söylediler. Şimdi de sahte hamilelik için çok şişman olduğumu söylüyorlar. Bazı günler yemek yemeden önce fotoğraflarım çekildi ve daha zayıf göründüğüm söylendi. Bazı günler de yemekten hemen sonra görüntülendim ve daha şişman olduğum konuşuldu. Herkesin bedeni farklıdır, herkesin hamileliği çok farklıdır. Ben her evrede kendi bedenimi sevmeyi öğrendim. Gittikçe daha da irileşeceğim ve bu çok güzel. "



TANRIYA ŞÜKÜRLER OLSUN, DEDİKODULARI ÖNEMSEMİYORUM

Kim Kardashian, her ne olursa olsun bu mucize için Tanrı'ya minnettar olduğunu belirtti. Kardashian, hakkında çıkan dedikoduları umursamadığını da ekledi.

Kim Kardashian ve Kanye West iki yaşındaki kızları North'a bir kardeş getirmek istediklerini aylar öncesinden açıklamışlardı. Hatta Kardashian ailesiyle birlikte rol aldığı TV programında hamile kalmak için bir günde yüzlerce kez seks yaptıklarını da basınla paylaşmıştı.

'HAMİLE KALAMAYACAK' DEDİKODULARI...

Bir süre önce de Kardashian'ın bazı sorunları olduğu ve hamile kalamayacağı dedikoduları dolaşmış, sonunda Kardashian ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Kim Kardashian ve Kanye West'in bu yılın sonlarında doğacak olan bebeğinin erkek olduğu ve ona Easton ismini verecekleri iddiaları da basına yansıdı.

Kim Kardashian usulü kutlama

Kim Kardashian usulü kutlama


Kim Kardashian ikinci kez hamile

Kim Kardashian ikinci kez hamile