Arjantinli Noël Zemborain ve Alfredo Walker çifti, Papa Francis'i görmek üzere 4 çocuklarıyla yollara düştü.



Mart ayında Buenos Aires’ten yola çıkan aile, geçtiğimiz günlerde Papa'nın ABD ziyareti sırasında bulunduğu Philadelphia’ya ulaşarak Papa’yla bir araya geldi.



6 ayda 21 bin kilometre yol kateden aile, şehre vardıkları hafta Pazar günü sabah 6’da aldıkları bir telefonla Papa'nın da aileyle görüşmeyi beklediğini öğrendi.



Papa Francis'in ailenin tüm yolculuğundan haberdar olduğu ve yazdıkları blogtan aileyi takip ettiği öğrenilirken, ailenin Facebook sayfasında duyurduğu buluşma notları oldukça eğlenceli bir buluşma olduğu izlenimini veriyor.



Arjantinli çiftin aktardığına göre,  Papa’yla bir araya geldiklerinde bir süre bakıştıktan sonra, Papa'nın ilk tepkisi “Siz Buenos Aires’ten buraya yolculuk eden ailesiniz değil mi? Çıldırmışsınız.” olmuş.



Aileyle bir süre sohbet eden ve hepsine tek tek sarılan Papa yanlarından ayrılırken bir kahkaha atarak tekrarlamış: “Çıldırmışsınız.”



Vardıkları yer ve tanıştıkları insan onlar için ne kadar özel olsa da, ailenin paylaştığı fotoğraflar, önemli olanın varılacak nokta değil yolculuk olduğunu kanıtlar nitelikte.

Hayatlarını yolculuk yaparak geçiren aile

Hayatlarını yolculuk yaparak geçiren aile





Papa'dan rock albümü

Papa'dan rock albümü