Kopan penisini yol kenarında ararken yakalanan ve mayıs ayında vücudu maviye boyanmış halde ölü bulunan Kelvin Hewitt soruşturmasında yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Yürütülen soruşturmaya göre; 40 yaşındaki Hewitt otoerotik asfiksi (kişinin masturbasyon esnasında daha fazla haz almak için kendini nefessiz bırakması) sonucu hayatını kaybetti. Yargıç Clare Bailey, kararında Hewitt’in olay anında uyuşturucu ve alkol etkisi altında bulunduğunun anlaşıldığını belirtti.

ÖLÜM NEDENİ 'HAVASIZ KALMA'

The Mirror’ın haberine göre; ölüm nedeninin “havasız kalma” olduğunu ifade eden Bailey, “Talihsizlik sonucu hayatını kaybettiğine ikna oldum. Ölümcül sonuçlar olabileceğini düşünmedi” dedi. İngiliz polisi, Hewitt'in kopan penisini bulmak için otoyolu bir süre trafiğe kapamıştı.

Sevişirken penisini kırdı

Sevişirken penisini kırdı

Hewitt’in penisinin gezginlerin kullandığı bir güzergâhta uğradığı saldırı sonucu koptuğu sanılıyordu. Daha sonra kapatılacak soruşturma kapsamında, 22 yaşında bir şüpheli yakalanmış, fakat hakkında somut delil olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılmıştı.  Altı çocuk babası olan Hewitt, 7 Mayıs'ta İngiltere'nin Middlesbrough kentindeki evinde ölü bulununca, yeni bir soruşturma başlatıldı.

1997 yılında hayatını kaybeden INXS topluluğunun Avustralyalı solisti ve aktör Michael Hutchence'ın da otoerotik asfiksi sonucu öldüğü iddia edilmişti.

Dev 'vajina heykeli' tartışma yarattı

Dev 'vajina heykeli' tartışma yarattı