İngiltere tahtının iki numaralı varisi olan Cambridge Dükü Prens William, yeni işiyle ilgili oldukça heyecanlı olduğunu açıkladı. Bu sabah 07:00'de iş başı yapan prens, "Yağmurlu bir günde işe başlıyorum. Bu eğitim büyük çaba ve sabır gerektirdi ama şimdi iş başındayım ve bir an önce harekete geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.



GÜNDE 9,5 SAATLİK MESAİ

Günde 9,5 saat çalışacak olan Prens William, sağlık görevlilerinden oluşan bir ekibin yardımcı pilotu olarak görev yapacak. Dört gün çalışıp dört gün izin yapacak olan prensin, kraliyet görevleri çerçevesinde programı değiştirilebilecek.

Kraliyet bebeği görüntülendi

Kraliyet bebeği görüntülendi


MAAŞI YARDIM KURULUŞLARINA

Hava ambulansı faaliyeti yürüten Bond Air Services tarafından işe alınan Prens William, maaşını iseyardım kurumlarına bağışlayacak. Kendisi de hayır kurumu statüsündeki Doğu Anglia Hava Ambulansı'nın Genel Müdürü Patrick Peal, faaliyetlerine devam etmek için yılda 7,5 milyon sterlin bulmaları gerektiğini, Prens William'ın da hem pilot olarak hem de kurumun tanıtılmasını sağlamak için kendilerine çok büyük yardımı dokunacağını belirtti.

Prens Wlliam, Mayıs ayında ikinci çocuğu Prenses Charlotte dünyaya geldiğinden beri, zamanının çoğunu ailesiyle birlikte Norfolk'daki evlerinde geçirmişti.

Babasının oğlu Prens George

Babasının oğlu Prens George