Danimarka’nın Güney Jylland bölgesinde yaşayan bir çift, çantalarındaki yardımcı seks aletleri yüzünden Sönderborg havaalanında güvenlik kontrolüne takıldı

Bir televizyon kanalında '50 Shades of Grey' (Grinin elli tonu) adlı akşam programına katılacak olan çiftin el çantası güvenlik kontrolünden geçerken içindeki yardımcı seks aletleri, özellikle kelepçeler güvenlikçilerin dikkatini çekti. Yardımcı seks aletlerinin bir TV programında kullanılacak olduğunu öğrenen güvenlik elemanları Christian ve Cia adındaki çifte kelepçe ve benzeri aletlerle uçağa binmenin yasak olduğunu belirterek, çantanın bagaja verilmesi gerektiğini söylediler.

Christian adındaki yolcu çantadaki yardımcı seks aletleri çantadan çıkarılırken hem kendisinin ve sevgilisinin hem de güvenlik görevlilerinin yüzleri ve kulaklarının kızardığını belirterek “Güvenlik elemanları çantamızı açınca gözleri fal taşı gibi açıldı ve kulakları kızardı. Tabi bizim de öyle. Hızlı bir şekilde yardımcı seks aletlerinin bir TV programında kullanılacağını anlatmaya çalışırken, diğer yolcular bize şaşkın gözlerle baktılar. Utanmadık dersek yalan olur ama çantamızı kontrol eden güvenlik elamanı da yardımcı seks aletlerine büyük ilgi gösterdi” dedi. Christian adındaki yolcu günlük işinin yardımcı seks aletleri pazarlamak olduğunu söyledi. Söz konusu çift çantalarını normal bagaja verdikten sonra uçağa binebildiler ve Kopenhag’daki programa yetiştiler.