Beşiktaş’ın yetenekli oyuncusu Kerim Frei’ye, İngiltere’den iki kulübün birden talip olduğu ortaya çıktı. West Bromwich Albion ve Norwich City kulüplerinin 21 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmak için harekete geçtikleri öğrenildi.

Premier Lig ekibi West Bromwich Albion ve Championship’te mücadele eden Norwich City’nin Kerim için teklifte bulundukları belirlendi. Oyuncunun menajeriyle irtibata geçen iki ekibin, Kerim’i gelecek sezonun kadrolarında görmek istediklerini ilettikleri belirlendi. West Bromwich Teknik Direktörü Tony Pulis’in, Stoke City’yi çalıştırdığı dönemde Fulham’da forma giyen Kerim Frei’yi yakından takip ettiği ve kadrosunda en fazla görmek istediği genç yıldızlardan biri olduğu belirtildi.

Championship’te ikinci sırada bulunan ve sezon sonunda Premier Lig’e yükselmesi beklenen Norwich’in de Kerim için transfer harekatına girişeceği ifade edildi.

‘Dönüşe sıcak bakabilir’

Kadrosunu güçlendirecek olan sarı-yeşilli ekibin Beşiktaşlı oyuncuyu transfer hedefleri arasına aldığı kaydedildi. Fulham’dan Beşiktaş’a 3 milyon 150 bin euro karşılığında transfer olan Kerim için iki ekibin de bu rakamın üzerinde bir bonservis bedeli ile sezon sonunda siyah-beyazlı kulübün kapısını çalacakları savunuldu.

Bu sezon ligde 24 maçta forma giyen ve 3 gol atan Kerim’in, Beşiktaş’ta mutlu olduğu ancak kulüplerin anlaşması halinde Premier Lig’e dönmeye sıcak bakacağı da vurgulandı.
Milliyet