Pereira’nın defansın önünde Mehmet Topal, 8 numara pozisyonunda ise Josef De Souza’ya forma vermesine karşılık sahaya yansıyan sistemin çift ön libero gibi algılanması üzerine iki oyuncudan birini kulübeye çekmeyi planlıyor.


JOSEF’E KULÜBE YOLU GÖZÜKTÜ

Ozan Tufan’a Diego ile birlikte sahaya sürme kararı alan Portekizli teknik adamın ön libero pozisyonundaki ilk tercihi Mehmet Topal olacak. Pereira’nın karşılaşmaların ilerleyen dakikalarında taktiksel hamle gücü olarak sezon başında 8 milyon euro’ya transfer edilen Josef de Souza’yı kullanacağı gelen haberler arasında.

Vitor Pereira’nın kadroya monte etmeye karar verdiği bir diğer isim ise performansı ile dikkat çeken Volkan Şen. Portekizli Teknik Adamın kanatlarda Nani ile birlikte görev vereceği Volkan’dan takımın hücum zenginliğini ve skor gücünü arttırmasını beklediği öğrenildi.

Taktik çalışmalar için milli takımlarda bulunan oyuncularının dönmesini bekleyen Pereira’nın çarşamba gününden itibaren şablonunu şekillendirecek. Geri dönüş aşamasında olan Abdoulaye Ba ve Markovic in de bu hafta takımla çalışmalara başlamaları beklenirken, iki oyuncunun da Mersin deplasmanında riske edilmeyeceği gelen haberler arasında. Sakatlıkları devam eden Raul Meireles, Fabiano ve Caner Erkin’in tedavilerine ise devam ediliyor.
Lig TV