DHA’nın haberine göre; Bursaspor’un 19 yaşındaki Ozan Tufan için Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin Bursaspor’a Ozan Tufan için 6 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, Trabzonspor’un ise rakamı 8 milyon euroya kadar çıkardığı öne sürüldü. Bordo mavililer, ayrıca Bursaspor’a kadro dışı bırakılan Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ikilisini de önerdi.

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş’in yönetimle yaptığı görüşmede iyi bir bonservis bedeli gelmesi halinde kulübün ekonomik açıdan rahatlaması amacıyla Ozan Tufan’ın satılmasına onay verdiği belirtildi.

Şenol Güneş’in eski oyuncuları Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun transferine de sıcak baktığı ifade edildi.

TEPKİLER DE VAR

Bu arada borcu yaklaşık 300 milyon liraya yaklaşan Trabzonspor’da, Ozan Tufan için 8 milyon euronun gözden çıkarılması, camiada tepkiye sebep oldu. Özellikle yerli bir oyuncu için 8 milyon euro ve iki futbolcunun verilmesi hakkında, ‘hesapsız bir transfer’ yorumları yapıldı.

ERKAN ZENGİN TRANSFERİ

Öte yandan Trabzonspor’un ısrarla transfer etmek istediği Erkan Zengin’in dün akşam bir televizyon kanalına yaptığı, ”Ya Fenerbahçe’ye giderim ya İsveç’e dönerim” açıklaması da Trabzon cephesinde yankı buldu. Bordo mavili yönetimin, bu açıklamanın ardından Erkan Zengin defterini açılmamak üzere kapattığı iddia edildi.